Yrityssuhdevastaava ’19

Esittele itsesi!

Moikkamoi! Mun nimi on Marianne Santanen ja olen saanut toimia tämän vuoden ajan Warrantin yrityssuhdevastaavana. Opinnoissa mulla on menossa kolmas vuosi ja pääaineena rahoitus.

Miksi hait hallitukseen ja juuri yrityssuhdevastaavaksi?

Ennen kuin tulin Vaasaan ja aloitin kauppatieteen opinnot, toimin yrittäjänä noin 2,5 vuotta. Erilaisten asiakassuhteiden luominen ja niiden kehittäminen on aina ollut mieluisaa ja mielenkiintoista hommaa, joten päädyin hakemaan fuksivuonna yrityssuhdejaostoon. Yrityssuhdejaostossa sain hommakseni hoitaa vuoden 2018 fukseille haalarit ja niihin mainokset. Projekti oli antoisa, joten syksyn mittaan tein päätöksen yrityssuhdevastaavaksi hakemisesta.

Mikä on ollut hallitushommissa vaikeinta?

Vaikeinta on ollut ajanhallinta ja fokusointi. Mielessä olisi vaikka ja mitä kehitettävää, mutta aika kaikelle toteuttamiselle on rajallista.

Mikä on ollut halliitushommissa parasta?

Ehdottomasti ihmiset, joiden kanssa saan päivittäin työskennellä! Suurenmoista on myös nähdä, kun ympärillä olevat henkilöt kehittyvät ja saavuttavat kovalla työllä haluamiaan tuloksia! Se inspiroi kerta toisensa jälkeen.

Suositteletko hallitukseen hakemista?

Ehdottomasti kyllä, jos asenne näihin hommiin on kohdallaan.

Paras muisto hallitusvuodelta?

Parhaimpiin muistoihin lukeutuu ehdottomasti Warrantin 30v vuosijuhlat. Olen kuitenkin saanut ympärilleni niin hienoja ja sydämellisiä ihmisiä, joten muistelen lämmöllä aivan jokaista yhdessä vietettyä hetkeä.

Vinkit haastatteluun?

Ole oma itsesi, äläkä stressaa liikaa. Valmistaudu hyvin ja luota itseesi!

Millaisille tyypeille hallitushommat sopii?

Ahkerille ja nöyrille tiimipelaajille. Intohimoa järjestötoimintaan tulee olla.

Mitä olet oppinut?

Neuvottelutaidot sekä stressinsietokyky ovat huomattavasti parantuneet.

Fiilikset hallitushommien tullessa päätökseen?

Haikeat. Olen kuitenkin kiitollinen kaikesta siitä, mitä vuosi on tuonut mukanaan.

Haluankin tähän loppuun kiittää rakasta hallitusta, omaa yrityssuhdejaostoa ja kaikkia yhteistyökumppaneita. Erityiskiitokset osoitan kuitenkin jäsenistölle – te olette Warrantin tärkein myyntivaltti!

– Rakkaudella, Yrityssuhdevastaavanne’19