Warrantti ry:n säännöt, 4§: ”Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen Vaasan yliopistossa kauppatieteiden kandidaatin tai kauppatieteiden maisterin tutkintoa suorittava opiskelija.”

Warrantin jäseniksi voivat siis liittyä Vaasan yliopiston kauppatieteellisen alan opiskelijat.  Jäseneksi liitytään Suomen Ekonomien kautta ja maksamalla 50 € suuruinen jäsenmaksu. Maksu on kertaluonteinen, eli maksettuasi kerran jäsenmaksun olet Warrantin jäsen koko opiskeluaikasi. Liittymällä Warrantin jäseneksi liityt samalla Suomen Ekonomien kylterijäseneksi, joten käytössäsi ovat sekä Warrantin että Suomen Ekonomien jäsenedut.

Liity Warrantin jäseneksi tästä!

Liittymällä Warrantin jäseneksi pääset hyödyntämään Warrantin toteuttamaa edunvalvontaa, saat oikeuden hankkia jokaisen opiskelijan tärkeimmän asusteen eli haalarit, pääset osallistumaan järjestön aktiiviseen vapaa-ajan toimintaan, sekä saat vaikuttaa Warrantti ry:n ja sen jaostojen toimintaan äänioikeudella.

Järjestön tarjoamien palveluiden lisäksi pääset nauttimaan Warrantin jäseneduista, joista voit lukea lisää täältä.

Lisätietoa kylterijäsenyydestä saat Suomen Ekonomien sivuilta.

Warrantti ry on myös mahdollistanut kannattajajäseneksi liittymisen valmistuneille jäsenilleen. Lue lisää alumnien kannattajajäsenyydestä täältä.