Wallituksen viikko: ”Mitä ne oikeen tekee?”

Heippa hei! 

 

Toivottavasti vuosi on lähtenyt hyvin käyntiin! Tätä blogikirjotusta kirjottelee Noora ja Dariush, tän vuoden puheenjohtajisto. Viime vuoden ensimmäisessä blogipostauksessa Sofia ja Lili avasivat puheenjohtajiston viikkoa. Tänä vuonna halutaankin avata hieman koko hallituksen viikkoa. Miksi? Jotta tää teille jäisi parempi kuva siitä, mitä Wallitus oikeasti tekee tai ei tee. 

Alle ollaan koottu hallituksen tämän viikon aikataulu meidän yhteisestä kalenterista. Mutta voitaisiin vielä hieman avata, että mitä ainakin hallitus tekee viikottain, sillä kaikkea ei ole minuuttiaikataulutettu kalenteriin. Tämän kalenteriin aikataulutetun lisäksi hallituksella on koko ajan jatkuvia tehtäviä kuten sähköposteihin ja viesteihin vastaamista, yleistä suunnittelutyötä ja mitä muuta viikon aikana tuleekaan eteen. Myös viikkojen välillä on paljon eroa, joskus on enemmän kiire ja joskus hieman helpompaa. Välillä on paljon tapaamisia ja palavereja, mutta seuraavalla viikolla tunteja kuluu yleiseen suunnittelutyöhön yksin tai hallituskaverien kanssa. Totta kai myös osalla pesteistä kuten talous- ja markkinointivastaavalla ei ole niinkään palavereja vaan enemmän itsenäistä työskentelyä.

 

 

Pestit totta kai määrittävät paljon vastuualueita, mutta yhdessä tätä hommaa kuitenkin tehdään ja tietyistä tehtävistä ei pääse eroon oli pesti mikä hyvänsä. Yhteisistä asioista ensimmäisenä nousee esiin viikottaiset kokoukset, W-huoneen päivystykset, tapahtumissa avustaminen sekä ne ihanat nakkihommat, jotka eivät suoraan kuulu kenellekkään, vaan niitä hoitaa kuka milloinkin ehtii. Kokonaisuudessaan vaikka aikaa kuluu, on työ ja sen tulos kuitenkin sen arvoista! 

 

Kehitys kehittyy, muistetaan nauttia matkasta ja ennen kaikkea hyvää kevättä,

Noora ja Dariush, ´23 pj:stö

 

PS. Terkkuja myös koko Wallitukselta!