Viestintävastaava ’21

Moikkamooooi!

Täällä Reetta Heikkilä, syntymävuosi 1999 eli ikää 21 vuotta ja mun lempiväri on vaaleenpunkku. Siinäpä varmaan ne olennaisimmat, mutta jatketaan nyt vielä vähän. Kotosin oon Oulusta, eli mää en todellakkaa pelekää polliisia ja kyllä mää voin sua alakaa jos nää vaa tuut kyssyy! Luonteeltani oon rennonrempsee ja oikein ystävällinen, elämäniloa ja positiivisuutta löytyy ainakin niin kauan kun verensokerit on tarpeeksi korkeella ja nälkä pysyy poissa.

Vaasaan päädyin 2019 syksyllä eli opiskelen täällä nyt toista vuotta ja pääaineena mulla on tuotantotalous eli tuttavallisemmin tuta. Opiskeluaika on (koronasta huolimatta) tähän mennessä ollut ehdottomasti mun elämän parasta aikaa: oon saanu mielettömästi uusia ihania ystäviä mun elämään ja kerännyt roppakaupalla lämpimiä muistoja joita muistella sitten joskus kiikkustuolissa.

Oon todella toiminnallinen tyyppi ja oikeestaan aina puuhailemassa jonkun projektin parissa. Ensimmäisenä opiskeluvuotenani hain mukaan Warrantin Markkinointijaostoon missä purskuttelin koko viime vuoden ajan. Syksyllä tuntui, että enemmän paukkuja olisi vielä annettavana ja viestinnän parissa työskentely kiinnosti kovasti. Näin ollen päätin hakea Warrantin hallitukseen ja tässä sitä nyt istuskellaan ja kirjoitellaan viestintävastaavan esittelyä!

Viestintävastaavana mun tehtäviin kuuluu kokonaisvaltaisesti Warrantin sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä huolehtiminen. Mun tehtäväkenttään kuuluu siis Warrantin eri somekanavien hoitaminen aina sisällön suunnittelusta ja aikatauluttamisesta visuaalisten elementtien tekoon ja muihin tehtäviin, viikkotiedotteiden kirjoittelu sekä nettisivujen ja blogin päivittäminen. Onneksi kaikkea tätä edellä mainittua mun ei tarvitse yksin hoitaa, vaan mulla on apuna maailman paras Markkinointijaosto eli Markkis!<3 Viestintävastaavan tehtävien lisäksi hoidan Wallituksessa myös sihteerin tonttia.

Wallitusvuoden tavoitteena mulla on viedä Warrantin viestintää kokonaisvaltaisesti taas napsun verran eteenpäin ja pyrin painottamaan erityisesti jo aikaisemmin aloitetun brändiuudistuksen sekä viestinnän yhtenäistämisen toteutumista. Mikäli just sulla on jotain ajatuksia koskien Warrantin viestintää, tai miksei muitakin asioita, saa muhun aina ottaa yhteyttä joko Warrantin somekanavien kautta tai suoraan henkilökohtaisesti!

Tässä vaiheessa haluan kuitenkin toivottaa kaikille oikein ihanaa ja aurinkoista kevään odotusta, toivottavasti nähdään pian!

Terkuin,

Reetta