Varapuheenjohtaja ja liikuntavastaava ’21

Morjestaa!

Tässä kirjoittelee Joni Palomäki, tämän hallituskauden varapuheenjohtaja & liikuntavastaava. Vaikka Joni syntymätodistuksessa lukeekin, on mua ihan penskasta asti kutsuttu toisella nimelläni Eppu (arvaa faijan lempibändi) ja tämän takia saatan koulun käytävillä ehkä paremmin toista nimeäni totella. 24 kertaa on mun elinaikana maapallo kerennyt pyörähtää auringon ympäri, ja Valkealasta Vantaan kautta on matka käynyt lopulta vuonna 2019 tänne Pohjanmaan rantaidylliin rakkaan yliopistomme ovien auettua kauppatieteiden puolelta. Pääaineena opiskelen kansainvälistä liiketaloutta ja siinä ohessa pyrin opettelemaan tiliristikoita parhaani mukaan.

Jo fuksivuonna päätin, että haen mukaan kaikkeen mihin vaan aika ja mielenkiinto riittää. Tämä päätös vei mut nesun talousvastaavaksi, tutoriksi, vuosijuhlien staffiin, sekä esimerkiksi Harvestin apujoukkoihin. Vaikka mistään näistä ei ropostakaan taskun pohjalle tienattu, niin senkin edestä täysin upeita kokemuksia, ystäviä ja verkostoja, joita ei rahalla saa. Haluankin lämpimästi suositella aktiivihommia ihan jokaiselle taustasta riippumatta, sillä Warrantilla on paljon erilaista tarjontaa: NESU, kahdeksan eri jaostoa, muutama tapahtumatiimi ja kuusi eri kerhoa, joista voit löytää elämän kestävien muistojen lisäksi rakkaita uusia ystäviä tai vaikka sen tulevaisuuden työkaverisi. Kun soppaan lisätään vielä pääainekerhot, löytyy varmasti jokaiselle jotakin, ja jos ei, niin huoli pois, muutama kaveri kasaan ja perustamaan omaa kerhoa, kaikki ehdotukset lupaan ottaa avoimesti vastaan!

Varapuheenjohtajana olen vastuussa esimerkiksi alumni- sekä kerhotoiminnasta, jonka lisäksi perehdytän Warrantin tutorit ja fuksit ainejärjestömme saloihin. Tän lisäksi mulla on vetovastuu jaostohakujen sujuvuudesta ja satunnaisesti saatan tuurailla puheenjohtajaa edustustehtävissä. Liikuntavastaavana puolestaan vedän liikuntajaostoa, jossa meidän timanttinen porukkamme pyrkii luomaan liikunnallisia tapahtumia jäsenistölle ja hoitaa sen lisäksi liikuntavuorojamme. Tavoitteena tälle vuodelle olisi inspiroida mahdollisimman monta jäsentämme liikkumaan myös poikkeusaikana ja muistuttaa liikunnan tärkeydestä raskaan opiskelija-arjen vastapainoksi. Lisäksi unelmani olisi saada alumnitoimintaamme monipuolistettua näkyvämmäksi osaksi jäsenistön arkea.

Jos siis tuntuu siltä, että ainejärjestömme kaipaisi uutta kerhoa, etsit hyviä liikuntamahdollisuuksia Vaasan alueelta tai haluat muuten vain turista kaikesta maan ja taivaan väliltä, niin inboksini on aina auki. Tilanne saattaa vaikuttaa näinä poikkeusaikoina ajoittain todella synkältä, mutta lupaan että teemme kaikkemme, jotta tilanteen normalisoitua opiskelijaelämä olisi yhtä hienoa, ellei jopa hienompaa kuin ennen vanhaan.

Rakkahin terveisin,

Eppu