Rakkaudesta yrityssuhteisiin

Yrpästä Anette ja Vilma täällä moi!

Upea yrityssuhdejaostomme koostuu tällä hetkellä yhdestätoista rohkeasta tiimipelaajasta. Yhdessä syntyvät ahkerassa käytössä olevat haalarit, monipuolisia kokemuksia tarjoava excursio, sekä huikeat edut jäsenistölle. Miten tämä kaikki on mahdollista? Me Yrpässä jaamme projektit ja vastuut jaostolaisten kesken kiinnostuksen ja omien vahvuuksien mukaan. Yrpässä jokainen pääse kuitenkin varmasti myös haastamaan itsensä! Yrppäläisten salainen ase on me-henki, toistemme tukeminen ja tsemppaus, joiden avulla yrppäläinen pystyy ihmeisiin. Yrityssuhteiden luominen vaatii kuitenkin myös sitkeää asennetta ja uskallusta tarttua toimeen, mutta ennen kaikkea aktiivista tekemisen meininkiä.

Parasta meidän jaostossamme on ehdottomasti uuden oppiminen ja itsensä kehittäminen. Tätä kokemusta et halua missata! Jaostolaisen vuotta tahdittavat Warrantin tapahtumat, joiden sponsoreiden hankkimiseen me yrppäläiset annamme panoksemme. Yrityssuhdejaosto on mukana toteuttamassa esimerkiksi vappupiknikkiä ja case-tapahtumaa, jonka järjestämme yhteistyössä yritysten kanssa. Toimimme hyvin projektiluontoisesti, mikä saattaa välillä luoda paineita aikatauluttamiseen. Jokainen projekti hoidetaan kuitenkin kunnialla yhdessä loppuun. Saavutuksia, arki-iltoja ja yrppä-henkeä juhlistetaan asianmukaisin menoin jaoston perinteikkäissä iltamissa. Mitä tapahtuu iltamissa – jää iltamiin.

Vuosittain toteutuvien projektien lisäksi, meillä pääsee suunnittelemaan uutta, eikä yrityssuhdejaostossa mikään idea ole liian hullu ääneen sanottavaksi. Monet aluksi hullulta tuntuneet ideat ovatkin johtaneet huikeisiin menestystarinoihin. Hommiin on helppo motivoitua, sillä tapahtumiin pääsee jättämään oman kädenjälkensä. Olisiko sulla uusia ideoita esimerkiksi yhteistyökumppaneiksi, kotimaan excun toteuttamiseen, haalariprojektiin tai vappupiknikille? Lähe mukaan meidän timanttiseen tiimiin, hae Yrppään!