Puheenjohtaja ’21

Hellurei ja hellät tunteet!

Meikäläisen nimi on Tuomas Koivistoinen, mutta Citymarketin käytävillä tai (sormet ristissä) syksyllä Fontanan tiskillä tottelen myös nimiä Tume tai Juti. Ikää mulla on mittarissa 23 vuotta, olen syntynyt Joensuussa, mutta koen olevani Espoolainen ja opiskelen nyt kolmatta vuotta pääaineenani kansainvälinen liiketoiminta.

Tammikuussa mulla pyörähti käyntiin toinen vuosi Warrantin hallituksen peräsimessä. Moni pohti syytä miksi hain toiselle vuodelle, ja yksinkertaisuudessaan voin todeta etten koe työni vielä olevan maalissa. Viime vuonna otimme askelia mielenterveyden saralla, mutta tälle vuodelle tavoitteena on askelten sijaan harppaukset. Myös muutoksia hallitusrakenteessa, yhdistyksen säännöissä ja viestinnän modernisoinnissa on tulossa! Ilokseni voin kertoa, että hallitushaastatteluissa mainitsemani tavoiteen kylteripuheenjohtajaverkoston puheenjohtajuudesta saavutin helmikuun alussa.

Puheenjohtajan pestissä isoja teemoja ovat: yhdistyksen edustaminen, hallituksen toiminnan koordinointi, kokousten vetäminen, vastuu yhdistyksen toiminnasta, toimihenkilöiden esimiehenä toimiminen ja strategian implementointi, sidosryhmäsuhteiden ylläpitäminen ja kehittäminen, sekä kylteripuheenjohtajaverkostossa toimiminen. Tämän lisäksi mahdollisuuksien mukaan kädet ovat suhteellisen vapaat ideoiden syntyessä. Järjestin viime vuonna esimerkiksi molemmat e-sports turnaukset.

Tässä hommassa pääse tutustumaan ja tapaamaan ihmisiä niin paikallisella kuin kansallisella tasolla. Upeinta on ollut nähdä miten yhteen hiileen, ja toisia tukien eri kaupunkien kylteriyhteisöt ovat operoineet kuluneen vuoden aikana. On ollut myös todella hienoa nähdä, miten yhtenäinen porukka ja tilanteeseen adaptoitunut jäsenistömme on pandemiasta huolimatta. Tiedostamme tietysti miten epäedullisessa asemassa 2020 vuosikurssin fuksimme ovat, ja tulemmekin tekemään parhaamme tilanteen korjaamiseksi, kun muiden ihmisten tapaaminen isoissa määrissä on mahdollista muuallakin kuin Zoomissa. Toivon koko sydämestäni, että kykenen ensi syksynä tarjoamaan jäsenillemme samanlaisen mahdollisuuden yhteisöllisyyden ja yhteenkuuluvuuden muodostumiseen, kuten itse olen saanut opiskeluaikanani.

Muistakaa, että voitte lähettää mulle viestiä facebookissa, sähköpostilla tai whatsappilla koska vain, kun kaipaatte juttuseuraa tai jokin painaa mieltä. Olen täällä teitä varten!

Nähdään kun tavataan!

Tuomas