Projektivastaava ’21

Heippa! Mun nimi on Noora Heinonen ja mä oon tän vuoden toinen projektivastaava. Oon 20-vuotias ja tuun Nurmijärveltä. Eksyin Vaasaan suoraan lukiosta ja sen jälkeen Vaasa veikin mukanaan. Vapaa-ajalla tykkään totta kai nähdä kavereita, käydä salilla (kun ehtii) ja jonkin verran on tullut myös jäähallilla pyörittyä muodostelmaluistelun parissa. Myös Netflix-maratoonit kämppiksen, tämän vuoden kulttuurivastaavan kanssa, ovat vieneet paljon aikaa. Pääaineena opiskelen markkinointia ja oon kyllä tykännyt.

Viime vuonna tuli nautittua fuksisyksystä ja oltua mukana projektijaostossa ja sieltä lähtikin ajatus, että projektivastaavana olisi huippua jatkaa. Sofia jo esittelikin, mitä projektivastaavan pestiin kuuluu ja mun mielestä parasta on ollut, kun pääsee itse vastaamaan tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta. On ollut hienoa saada melkeinpä vapaat kädet sen suhteen ja totta kai projektivastaavapartnerin kanssa työskentely on ollut ihan parasta <3. On ollut huikeeta päästä myös tutustumaan uusiin ihmisiin ja hallitustyöskentely on ollut huippua.