Päätoimittaja ’21

Moikka W-blogin lukijat!

Nyt äänessä on Wykyzinen uusi päätoimittaja, Karim. Toimin siis tämän vuoden hallituksessa ainejärjestölehtemme Wykyzinen vetäjänä ja vastaan lehden tuottamisesta yhdessä mahtavan kuusihenkisen toimituksemme kanssa. Olen kolmannen vuoden IB-opiskelija, joka hakee tällä hetkellä kuumeisesti kesätöitä Vaasasta koittaen samalla paeta mörköä nimeltä kandidaatintutkielma. Kesällä toivottavasti on kesätyöt ja kandinpaperit kummatkin plakkarissa!

Vaasassa aloitin siis vuonna 2018 ja vuosi vuodelta olen tykännyt uppoutua syvemmälle järjestöhommien maailmaan. Ensipuraisun järjestöhommista sain olemalla mukana toteuttamassa vuoden 2019 Harvestia sekä vuoden 2019 syksyllä tutorina toimiessani. Vuonna 2020 toiminkin jo tutorkoordinaattorina ja nyt koen tietyllä tavalla olevani suorittamassa viimeistä nousua vuorella, jota kutsutaan järjestötoiminnaksi. Vuoden sitoutuminen päätoimittajan pestiin on iso ja jännittävä harppaus minulle etenkin pestin pitkäjänteisyyden vuoksi; täytyy olla halua ja jaksamista ylläpitää ja kehittää toimintaamme sekä energiaa ideoida ja toteuttaa uusia asioita käytännössä. Kiinnostavinta pestissäni on ehdottomasti sen sisältämä vapaus ja laajat mahdollisuudet kokeilla uusia asioita niin lehden taittamisen kuin muunkin sisällöntuottamisen osalta. Wykyzinessä on tyypilisesti aina osaava ja intoa puhkuva porukka, joka ei pelkää tarttua toimeen. Tämä vuosi ei ole poikkeus ja uskon vakaasti, että se näkyy tänä vuonna myös jäsenistöllemme laadukkaana sisältönä.

Tänä vuonna tulemme julkaisemaan neljä lehteä tavanomaisen viiden sijaan. Mutta älkää lukijat huoliko, sisällön arvo on vähintään viiden lehden veroinen! Lehden lisäksi pyrimme olemaan entistä näkyvämpiä somessa sekä mahdollisesti laajentumaan myös audion puolelle (pitäkää korvat höröllä maaliskuussa!). Laittakaahan Wykyzinen IG-tili seurantaan, niin pysytte kartalla Wykyzinen toiminnasta! Mitä tahansa teille tuleekin mieleen liittyen esimerkiksi Wykyzinen sisältöön tai jaostossamme työskentelyyn, niin laittakaa rohkeasti viestiä: lehti@warrantti.org tai IG DM:ää.

Toivon, että nämä esittely tekevät meistä wallituslaisista entistä helpommin lähestyttäviä näinä etäopiskelu aikoina, ja toivottavasti päästään pian näkemään fyysisestikin kampuksella ja etenkin W-huoneella!

Tsemppiä kevääseen ja pysykää terveinä!

Karim