NESU-Puheenjohtaja ’21

Moikka moi!

Mun nimi on Helmi ja mun tän vuoden tehtävänä on täyttää meidän NESU-Puheenjohtajan saappaat. Olen alunperin Porista kotoisin oleva melko positiivinen 20-vuotias naisen alku, joka vietti viime vuoden kirjoitellen NESU-Waasan sähköposteja ja eventtitekstejä sen tiedottajana. Mun vuosi oli niin upea ja täynnä huikeita uusia ystäviä sekä unohtumattomia muistoja, joten päätin et tää ei lopukkaan tähän!

NESU:ssa parasta mun mielestä on se verkosto, jonka tapahtumista saa. Oon saanut ystäviä eri puolelta Suomea ja tutustunut uusiin tyyppeihin jopa Islannista. En myöskään voisi olla iloisempi siitä porukasta, jonka kanssa saan tehdä hommia tän vuoden, NESU-Waasan 2021 hallituksesta!

Innostuin NESU:sta pienenä sekä tietämättömänä fuksina sen takia, että hallituksella näytti olevan kivaa yhdessä ja halusin kokea jotain samanlaista. On vähättelyä sanoa, että mun odotukset ylittyi isosti. Vaikka mun ekasta NESU vuodesta jäi paljon kokematta, vietin silti elämäni parhaimpia hetkiä juuri näiden tapahtumien ja ihmisten parissa! Ootankin, että pääsen kokemaan jälleen kerran jotain niin upeaa mun uusien hallituslaisten kanssa ja luoda mahdollisuuden myös muille kokea NESU:n salat.

Meillä on kasassa myös upea Wallitusporukka ja uskon, että yhdessä saadaan luotua teille mielekäs ja toivottavasti tapahtumarikas vuosi. Odotan innolla, mihin vuosi meitä vie, mitä me saadaan aikaan ja milloin päästään taas viettämään aikaa tapahtumien merkeissä!

NESU on ihmisen parasta aikaa!

Helmi Aro