NESU-Puheenjohtaja ’19

Esittele itsesi!

Morjesta moikka vaan kaikille! Pyry on homman nimi ja tässä kohta vuoden olen pyörinyt osana Warrantin toimintaa – siksipä kiva jos ollaan keretty tutustua. Mikäli et vielä ole hieronut tuttavuutta (tämän tekstin julkaisuhetkellä) 23-vuotiaan Oululaisen komistuksen kanssa, on vielä saumaa tutustua meikään Warrantti ry:n edustajana.

Miksi itse hait hallitukseen ja juuri NESU-Puheenjohtajaksi?

Faktaahan se on; Warrantti ry on tärkeä osa kylterin matkaa koulun penkiltä työelämään ja itse korkeakoulua. Kaikkihan sen nyt tietävät – Sanaa ”Korkeakoulu” ei voi kirjoittaa ilman Oulua, ja samaisesta syytä olen Oululaisena se puuttuva pala Korkean K:n ja ylemmän opetuksen välillä.

NESU:ssa olen pyörinyt jo useammassa pestissä ja se on ollut tärkeä osa omaa opintomatkaani. Warrantin hallitushaun alkaessa vuosi sitten järkeilin itseni olevan paras mahdollinen hakija NESU-Puheenjohtajani tehtävään, ja koen velvollisuudeksi hakemisen mikäli olet paras.

On ollut ilo antaa takaisin järjestölle, jolta olen saanut myös niin paljon.

Mikä on ollut hallitushommissa vaikeinta?

Hallitushommissa vaikeinta on ollut täyttää saappaat, jotka seuraaja on jättänyt sinulle. Lainatakseni Isaac Newtonia omin sanoin; minä myös olen seissyt jättiläisten olkapäillä ja se pari kuomia, jotka heiltä jäivät, tuntuivat alkuvuodesta pari kokoa liian suurilta.

Mikä on ollut hallitushommissa parasta?

Hallitushommissa parasta on ollut oman NESU-Waasa ’19 hallituksen kanssa oleminen. Mikään ei lämmitä ja tuo samanlaista onnistumisen tunnetta, kuin heidän kultivointi ja kasvun seuraaminen. Kuusihenkinen porukkamme on pieni, mutta toimikauden aikana siitä on tullut sitäkin tiiviimpi.

Lisäksi olen saanut olla osana huikeata Wallitus-ryhmää, josta on tullut vuoden aikana tullut itselle uusi perhe. Heidän kanssaan ollaan selvitty myötä- sekä vastoinkäymisistä, luotsattu Warrantti ry:lle uusi logo ja muutenkin selvitty 30. juhlavuodesta.

Suositteletko hallitukseen hakemista?

Ehdottomasti! Jos koet, että hallitustoiminnassa sinulla on mitään antaa niin HAE!

Paras muisto hallitusvuodelta?

Vuodelta on tarttunut mukaan hyviä muistoja melkein yhtä paljon kuin haalarimerkkejä. Ehdottomasti parhaimmat kaksi muistoa ovat olleet NESU-Waasan Infoilta sekä yhteiset tiistai-aamut Warrantin hallituksen kanssa.

Vinkit hallitushaastatteluun?

Ole oma itsesi ja mieti mitä juuri SINULLA on toiminnalle annettavaa.

Millaisille tyypeille hallitushommat sopii?

Hallitushommat sopivat jokaiselle Warrantti-myönteiselle henkilölle, joka kokee omaavansa annettavaa opiskelijayhteisölleen ja järjestölle.

Mitä olet oppinut?

Vuoden aikana olen saanut ammentaa ja näin olen ehdottomasti tehnyt, joten ammennusta on tapahtunut. Välillä kuitenkin tuntuu, että sorrun samoihin virheisiin kuin fuksivuonna – se seuraava voi toisinaan olla liikaa vaikka vaikuttaisikin hyvältä idealta.

Fiilikset hallitushommien tullessa päätökseen?

Pakko myöntää, että alakuloisissa fiiliksissä mennään. Vuosi on mennyt ohi hyvin nopeasti ja tuntuu loppuvan liian aikaisin. Välillä ONE MORE YEAR houkuttaa, mutta luotto tulevaan kuitenkin on suuri ja on aika siirtyä seuraaviin tehtäviin.

Kiitoksia kuluneesta vuodesta Warrantti ry!