Näin luot antoisia suhteita!

Luottamus, rakkaus, onni, yhteistyö. Mikä näitä kaikkia yhdistää? No raotetaas hieman:

 

Nyt ostohousut (eli haalarit) jalkaan, sillä Fontanan kostealla tanssilattialla, W-loungen natisevilla sohvilla tai jo jonossa on mahdollista luoda suhteita. Ensitapaaminen ja vaikutelma ovat kaikki kaikessa, kuten tiedetään. Rattoisan ensitapaamiseen jälkeen saattaakin pysähtyä miettimään mikä on tuo täysin uusi tunne? Ehkäpä se johtuu perhosista vatsassa. Tai ehkä se on se eilinen jallu…

Toisella tapaamisella saattaakin jo polvet notkua. Se on merkki sille, että tässä on mahdollisesti sitä jotain kuuluisaa. Vai onko se sittenkin taas se jallu… Mikäli uskot mahdolliseen yhteiseen tulevaisuuteen ei kyseisessä tilanteessa auta jahkailu vaan on tartuttava kiinni. Näin päästään itse ytimeen. Nimittäin mahdolliseen sopimusneuvotteluun. Jotta päämäärään päästään, on löydettävä kumpaakin osapuolta tyydyttävä ratkaisu, sillä  yhteistyön tulisi olla antoisaa kummallekin osapuolelle. Myös sinnikkyys ja periksiantamattomuus ovat avainasemassa uusien suhteiden luomisessa.

Tämän vuoden yrppinä olemme päässeet panemaan nämä neuvot käytäntöön. Olemme tavanneet Warrantin nykyisten yhteistyökumppaneiden kanssa ja lyöneet lukkoon vuoden sopimukset. Lisäksi uusia yrityssuhteita on pantu aluilleen. Esimerkkinä tästä viitaten aikaisempaan, olemme Fontanan jonossa keksineet tavan lähestyä uutta mahdollista yhteistyökumppania ja toteuttaneet sen siltä seisomalta.

Päivän päätteeksi tai no valopilkun aikaan kyse on taiteenlajista.

 

Yhteistyöterveisin,

YritysSuhdeosasto

Janita & Markus