Mitä kuuluu Warrantti?

Kesä on alkanut reippaasti jo taittumaan syksyn puolelle, jonka huomaa muunmuassa puista tippuvista lehdistä ja viilenevästä säästä. Warranttilaiset huomaavat tämän opintojen alkamisella ja erityisesti opiskelijatapahtumien jatkumisella.

Uudet fuksit ovat toivotettu tervetulleiksi ja kastettu Warrantin jäseniksi, tervetuloa vielä kerran uudet warranttilaiset! Fuksitapahtumissa on nähty hyväntuulista porukkaa nauttimassa opiskelijatapahtumista. Fuksien lisäksi tapahtumista ovat päässeet nauttimaan myös pitkän odotuksen jälkeen vanhemmat opiskelijat.

Vaikka warranttilaisuus ei ole pelkästään tapahtumia ja hauskanpitoa Fontanassa, voidaamme todeta, että nämä kuitenkin lisäävät erinomaisella tavalla yhteenkuuluvuuden tunnetta ja hiovat warranttilaisia yhteen, kun odotus palkitaan, ja Warrantti-tarraa pääsee jälleen ylpeydellä esittelämään Fontanassa.

Syyskuun myötä myös Tritonia ja muu kampus ovat avanneet ovensa opiskelijoille ja hiljalleen opiskelijaelämä alkaa palaamaan normaaleille raiteilleen.

Syyskuussa on erityisesti ilahduttanut:

  • Uusien ja vanhojen warranttilaisten kohtaaminen
  • Tritonian avautuminen
  • Kampusravintoloiden ruuat
  • Fyysisten tapahtumien lisääntyminen niin Vaasassa kuin muuallakin Suomessa

Hyvää syksyä siis kaikille warranttilaisille!

Markkinointijaosto,
Heini