Markkinointijaoston esittely

MOI!

Me ollaan uunituore Warrantin Markkinointijaosto ja tän esittäytymisen myötä tehdään kunnollinen sisääntulo muiden huikeiden jaostojen joukkoon! Aloitettiin meidän toiminta jo viime syksynä, mutta toistaiseksi ollaan toimittu vielä niin hissukseen että Markkinointijaosto käsitteenä on jäänyt monille teistä vielä täysin tuntemattomaksi. Nyt on kuitenkin koittanut se hetki, kun lyödään itsemme myös suuren yleisön tietoisuuteen ja annetaan vastauksia monien mieltä askarruttaviin kysymyksiin: ”Mikä tää jaosto niinku oikee on?”, ”Mitä te niinku oikee teette?” ja ”Keitä te oikee ootte?”

Markkinointijaosto perustettiin Warrantin uuden Viestintävastaavan apuriksi. Kuten jaoston nimikin sen jo kertoo, toimintamme vastuualue rajoittuu Warrantin markkinoinnin ja viestinnän parissa työskentelyyn. Meidän jaoston tuottama sisältö tulee ulos suoraan Warrantin eri kanavista, jonka takia meiltä ei muiden jaostojen tavoin löydy esimerkiksi omaa Instagram-tiliä. Voisi siis sanoa, että työmyyräillään vähän pintaa syvemmällä ja tehdään esimerkiksi ulospäin näkymätöntä yhteistyötä muiden jaostojen kanssa.

Tehtävälistallemme kuuluu erilaisten Warrantin markkinointiprojektien suunnittelu ja niiden konkreettinen toteutus, sosiaalisten medioiden hoitaminen ja tästä eteenpäin myös tämän blogin päivittäminen. Merkittävimpänä missiona voidaan kuitenkin pitää Warrantin markkinoinnin ja viestinnän yhtenäistämistä, mikä käytännössä tarkoittaa esimerkiksi graafisten ohjeiden laatimista ja huolehtimista niiden toteutumisesta.

Kaiken edellä mainitun hoitaa raudanluja seitsenhenkinen tiimi, joihin pääset tutustumaan seuraavien lyhyiden esittelyjen kautta. Lähdetään esittelemään henkilöitä kuvan vasemmasta yläkulmasta ja lasketellaan sieltä kohti kuvan alareunaa. Pidemmittä puheitta, here we are:

Pyry Mustajärvi

Kaikkien rakastama hymyä täynnä oleva ilopilleri suomen merihelmestä eli Oulusta. Oman elämänsä Kolme K:ta — Komistus, Koomikko ja Kokolihapihvi.

Toteemieläimenä ja suojeluksena fiiliksestä riippuen pieni ja pippurinen chihuahua, laiskiainen tai se yks ankka frendeistä. Päätöksiä ohjaavana elämänviisauksena toimii Kungfutselta saatu ”Tulos tai ulos”

Nenna Kaski

Moikku! Oon Nenna, oon 23-vuotias ja opiskelen neljättä vuotta talousoikeutta. Tykkään istua W-huoneella juomassa kahvia ja mun toteemieläin on Elle Woods leffasta Blondin kosto

Reetta Heikkilä

Helou! Oon Reetta, parikymppinen naisenalku Oulusta ja vielä niin fuksi, ettei mulla tässä vaiheessa oo ees pääainetta valittuna mutta joko tuta tai tite. Faktoja: heikot kokkaustaidot, lemppariväri on vaaleenpunanen ja useesti sikahyvät läpät mutta vielä useemmin ei niinkää. Toteemieläimenä Baby Yoda – I save you from the dark side with my memes<3

Vilma Hämäläinen

Oon Vilma ekan vuoden tutatite opiskelija menossa itsevarmasti tutaa kohti. Porilaine lihansyöjä sekä pirtee pessimisti, jolla o jalat maas mut ei niinkää järkipääs työmoraali kuitenki korkeella.

Anna Eronen

Espoolainen velmu, innovaattori ja synnynnäinen tähti. Suuri markkinoinnin, viihteen tuottamisen sekä tapahtumien järjestämisen ystävä. Toteemieläimeni on Steve Irwin. Puh. +358 505663057 (Ei Steven numero)

Nopeus 3

Hyvännäköisyys 11

Maiju Heinonen

Tsau! Oon Maiju, 20-vuotias IB-opiskelija eli International Beibe. Oon alun perin kotoisin Turun läheltä Piikkiöstä ja Turun murteen lisäksi voidaan jutella suomen, englannin, ranskan, espanjan ja ruotsin kielillä. Mun näkökulmasta lasi on aina puoliksi täynnä, bongaan kauneutta arkisista asioista, oon visualisti ja rakastan valokuvaamista sekä motivaatiopuheiden pitämistä frendeille. Mun toteemieläin on Frendien Chandler.

Inari Kurenmaa

Moikka! Mun nimi on Inari ja oon toisen vuoden laskisrahis -opiskelija. Kotosin oon Vantaalta, ylpeä myös siitä. Kyllä Espoo ja Helsinki kuulitte oikein! Olen viestintävastaava vuosimallia 2020 ja itseasiassa ensimmäinen tällä nimikkeellä toimiva! Tukenani mulla on mitä mahtavin upouusi markkinointijaosto! Mottona ”Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!”

Noniin, nyt tiedät ainakin pintaraapaisun verran mitä Markkinointijaosto oikein puuhailee! Tämän lisäksi tiedät ketä tulla nykäsemään hihasta, jos just sulla on joku ihan huippuhyvä idea mielessä liittyen Warrantin markkinointiin tai viestintään. Tähän loppuun halutaan jaostona vielä toivottaa kaikille oikein ihanaa kevättalvea, pysykää aktiivisina ja seuratkaa Warranttia eri kanavissa! Markkinointijaosto on tätä nykyä virallisesti lyöty jaostoklaaniin ja on tullut jäädäkseen!