Liikka liikkuu!

Moikka ihanat lukijat!

Liikuntajaosto on Warrantin kovakuntoisin jaosto, jonka tarkoituksena on järjestää monipuolisesti erilaisia liikuntatapahtumia hyvässä hengessä ympäri vuoden. Tapahtumina on ollut viime vuosina muun muassa useita erilaisia turnauksia ja lajikokeiluita, unohtamatta vastuullamme olevia viikoittaisia säbä- ja futisvuoroja. Parasta menoissamme ovat huikea yhteishenki ja asenne!

Tapahtumia järjestetään pilkettä silmäkulmassa ja sen takaavat iloisen vauhdikkaat jaostolaiset. Jaostolaisina pääsemme kokemaan huikeaa yhteishenkeä ja asennetta lajissa kuin lajissa. Rento ja hyväntuulinen meininki heijastuukin suoraan liikuntajaostolaisista myös tapahtumiin. Jaoston yhteishengestä pidetään huolta myös pelikenttien ja kokousten ulkopuolella esimerkiksi yhteisten illanviettojen ja pikkujoulujen kautta.

Jaostolaisena pääsemme muun muassa saamaan mielenkiintoista kokemusta yrityssuhteista sekä pääsemme toki kokeilemaan erilaisia lajeja kuten aiemmin olleita rata-ammuntaa ja crossfitia. Lisäksi jaostolaisena tutustuu paljon uusiin ihmisiin sekä pääsee vahvistamaan sometaitojaan, jos visuaalista näkemystä löytyy. Suurimman osan liikuntajaostolaisen tehtävien ajasta vievät tapahtumien suunnittelu ja järjestäminen. Onkin paljon omasta tahdosta kiinni, kuinka paljon ehtii panostaa ajallisesti jaoston tehtäviin. Jaostoon ei siis kannata jättää hakematta peläten, että ajankäytön hallinta lähtee käsistä. Villeimmätkin ideat esimerkiksi lajikokeiluihin ovat sallittuja, ja niitä pääsee toteuttamaan yhdessä muiden jaostolaisten kanssa.

Jokaisella tapahtumalla on usein vastuujärjestäjät, useimmiten yksi tai kaksi jaostolaista, joilla on sillä hetkellä suurin vastuu tapahtuman organisoinnissa. Jaostossamme kuitenkin yleisesti vastuu jakautuu hyvin tasaisesti ja apu sekä kannustus on taattu. Tapahtumia on kiva lähteä järjestämään, kun saa tsemppiä ja iloisia palautteita. Liikuntajaosto pyrkii järjestämään alkoholittomia tapahtumia muiden opiskelijarientojen ohelle. Suurimmat haasteet jaostollemme liittyvätkin liikuntatempausten sijoittamiseen sopiviin ajankohtiin lukuvuoden aikana. Jaostomme pyrkii myös vuosi vuodelta saavuttamaan laajempaa osallistujakuntaa, johon liittyvät toiminnan kehittämishaasteet.

Liikuntajaostoon kannattaa hakea, jos on kiinnostunut liikunnasta ja haluaa järjestää hyväntuulisia tapahtumia. Jaostolaisena menestyy haasteisiin ja vastuuseen valmis joukkuepelaaja, joka on myös valmis oppiman uutta. Tärkeää on myös reipas ja positiivinen asenne. Kokemuksella voimme sanoa, että tapahtumat ja kokoukset saavat aina hymyn jaostolaisten huulille.

Jos heräsi lisää kysymyksiä tai ajatuksia jaostolaisiltamme saa tulla milloin vain rohkeasti kysymään lisää!