Kultsi – Warrantin kultaisin jaosto

Moikka! Täällä kirjoittelee Anna ja Venla. Ollaan molemmat toisen vuoden markkinoinnin opiskelijoita ja aloitettiin Kultsissa viime vuoden aikana. Kultsiin pääsyyn vaatimus ei ole museokortti tai erityisen sivistynyt luonne, joten älä anna nimen hämätä. Meitä Kultsilaisia yhdistääkin yhdessä tekemisen meininki ja innostus järjestää Warranttilaisille Kultsin näköisiä tapahtumia.

Joka vuotuisiin suosittuihin tapahtumiin lukeutuukin muun muassa Sushikurssi ja Drinkkikoulu. Lukukauden kohokohtana on myös Kultsin vuotuinen ulkomaan excu, joka veikin Warranttilaiset viime keväänä kokemaan viinintäyteisen Wienin. Tapahtumista vastaa aina pääasiassa kaksi jaostolaista, minkä lisäksi muut auttavat tarpeen mukaan. Jokainen pääsee järjestämään oman kiinnostuksen mukaan tapahtumia ja tämän lisäksi kehittämään uusia tapahtumia Kultsille.

Tapahtumien järjestämisen lisäksi pyrimme tapaamaan Kultsilaisten kesken muutaman kerran kuukaudessa hyvän ruoan sekä ennen kaikkea mahtavan porukan kesken. Hengailuilloissa käydään läpi tulevia tapahtumia, mutta pääasiassa nautimme toistemme seurasta.

Eli hae Kultsiin, mikäli haluat tutustua uusiin mahtaviin ihmisiin ja olla mukana järjestämässä Warranttilaisille unohtumattomia tapahtumia!