Koulutuspoliittinen vastaava ’21

Moikkamoi!

Meikämarjakiisseli on Lili Tyynismaa, ikää mittarissa on (ikävä kyllä) jo 21 vuotta ja olen keräilyharvinaisuus siinä mielessä, että olen täältä länsirannikon helmestä, Vaasasta alunperinkin kotoisin. Hallitushakemuksessakin kerroin, että horoskoopiltani olen jousimies, MBTI-persoonallisuustyypiltäni ENTJ ja Harry Potter-tuvaltani Korpinkynsi. Siitä en tiedä, määrittelevätkö nämä piirteet minua jotenkin ratkaisevasti. Järjestöhommien lisäksi vapaa-ajalla mielelläni luen, katselen leffoja ja sarjoja ja notkun Twitterissä keskustelemassa edellä mainitsemistani kirjoista, leffoista ja sarjoista. Keskimäärin noin kerran vuodessa minut valtaa myös noin kuukauden kestävä sali-innostus, mutta siitä harvemmin nautin.

Tänä vuonna pääsen toimimaan Warrantin koulutuspoliittisena vastaavana. Vaasan yliopiston kauppatieteilijöiden etujen valvominen, eli Warrantin tärkein tehtävä, lankeaa siis minulle. En onneksi suinkaan ole yksin tällä asialla, vaan minua työssäni auttavat edunvalvontajaoston muodostavat yksopedit. Teemme siis parhaamme huolehtiaksemme, että opinnot rullaavat sujuvasti ja mahdollisimman mielekkäinä sekä tuomme opiskelijoiden äänen kuuluviin heitä koskevissa asioissa.

Tavoitteenani onkin se, että jokainen warranttilainen tuntisi, että pystyy tulla kuulluksi silloin kun sitä kaipaa. Ethän siis epäröi laittaa viestiä, jos jokin askarruttaa! Autan parhaani mukaan, vaikka en asiasta itse mitään tietäisikään.

<3: Lili