Kesän kynnyksellä

Sieltä se tulee – kesä. Lämpimät valonsäteet kasvoilla ja pitenevät illat ilahduttavat joka vuosi uudelleen. Sitä ei muistakaan, miten hyvältä ensimmäiset alkukesän päivät tuntuvat. Ehkä ihanuus piilee siinä, että valo on lupaus tulevasta.

Näin toukokuussa kesä kutkuttelee jo. Valonsäteet tuovat energiaa ja herättelevät luovuuden. Samalla viimeiset palautukset voivat tuntua ylitsepääsemättömiltä. Loppukevät onkin usein tasapainoilua asioiden loppuun saattamisen ja uuden aloittamisen välillä. Levottomuus vie tilaa itsekurilta ja pitkäjänteisyydeltä. Miksi palautuksia oli vitkuteltava näin pitkälle? Mikseivät hommat loppuneetkaan vappuun?

Olet sitten onnistunut päättämään jo lukuvuotesi, aloittanut kesätyöt tai kamppailet vielä opintojen parissa, niin toivotan tsempit ja muistutan, että höllääminen tekee hyvää. Usein vasta silloin huomaa, kuinka väsynyt oikeastaan on. Haastan siis itseni ja sinut antamaan tänä kesänä aikaa myös ihan vain olemiselle: Ajalle, jolloin ei suorita. Ajalle, jolloin ollaan vaan.

Ihanaa kesää!

Markkinointijaosto,

Anni