Kaiken takana on Talous

Moikka!

Täällä kirjottelee talousjaoston puolesta Jannika ja Lotta. Talousjaosto on siis nimensä mukaisesti Warrantin talousasioista vastaava jaosto ja me toimitaan talousvastaavan toisena kätenä.

Talousjaoston tehtäviin kuuluu mm. tuotteistaminen ja kirjanpito (joka on jotain muutakin kuin luennoilta tutut tiliristikot). Talousjaostossa on myös mahdollisuus päästä suunnittelemaan sijoitusstrategioita yhdistyksemme varoille yhdessä talousvastaavan kanssa. Kaiken kaikkiaan jaostossa työskennellään hyödyllisten taitojen parissa tulevaisuutta silmällä pitäen, ja jaosto onkin turvallinen ympäristö oppia uusia asioita. Jaostomme on kuitenkin edelleen nuori ja hommat ja vastuut kehittyvät jatkuvasti.

Yksi syy lähteä jaostotoimintaan on edellä mainittujen työelämäntaitojen oppimisen lisäksi uudet kaverit. Meitä on parhaillaan jaostossa kuusi sekä talousvastaava johtamassa porukkaa. Innostava porukka tekeekin näistä hommista erityisen kivoja. Jaostossa toimiminen vie aikaa noin pari tuntia viikosta, toisinaan tietenkin enemmän ja vähemmän. Jaostomme kesken pidämme myös tequilailtoja, jotta työskentelylle saadaan vastapainona hupia.

Haastavinta on ollut jaoston toiminnan kehittäminen. Mahdollisuuksia on niin paljon, että suunnan etsiminen on vienyt aikaa. Talousjaoston toiminta siis kehittyy edelleen ja uusilla jaostolaisilla onkin iso merkitys tämän kehityksen kannalta. Toisin kuin monilla muilla jaostoilla, meillä ei erityisesti ole jaettu hommia valmiiksi. Paljolti pääsee tekemään just niitä tehtäviä, jotka itseään eniten kiinnostaa.

Jos juuri sinulla on hyviä ideoita uusille tuotteille, haluaisit käytännön kokemusta esimerkiksi kirjanpidosta ja haluat jättää oman kädenjälkesi Warrantin jaostotoimintaan, niin talousjaosto on just sulle. Lisäksi jaostotoiminnassa saa paljon uusia ystäviä. Älä epäröi laittaa hakemustasi, nähdään haastatteluissa!

P.s. Ota seurantaan talousjaoston insta @talousjaosto!