Juhlavuosi on avattu!

Viime keskiviikkona juhlimme rakkaan ainejärjestömme Warrantin 30. juhlavuoden avajaisia. Cocktail-henkinen tilaisuus oli tunnelmallinen ja kotoisa; jokainen löysi huoneesta oman paikkansa. Saimme nauttia niin hyvästä musiikista kuin vieraiden, ja oman puheenjohtajamme Mikko Kaiskon puheenvuoroista, jotka henkivät alkavan vuoden odotusta, sekä jännitystä tulevasta. Entisten puheenjohtajien tervehdykset puolestaan toivat tilaisuuteen nostalgisen tuulahduksen menneiltä vuosilta.


Puheenjohtajamme, sekä mainostoimisto C2:n luovan johtajan Mikko Vartiaisen puheenvuoroista jäi minulle päällimmäisenä mieleen ajatus yhteisöllisyydestä. Vaasan yliopisto onkin ympäri Suomen tunnettu hyvästä yhteishengestään, sekä opiskelijoiden reippaasta asenteesta ja aitoudesta; olen kuullut etenkin työnantajien ilahtuvan kuullessaan, että työpaikkaa hakeva henkilö onkin Warrantin kasvatti. Tämä asenne ja aitous on huokunut jokaisesta warranttilaisesta, jonka kanssa olen saanut työskennellä tähänastisella taipaleellani Vaasan yliopistossa. Iloitsenkin etenkin siitä, että kohtaan edelleen joka päivä vanhojen ystävieni lisäksi uusia tuttavuuksia.


Odotan tältä vuodelta, sekä kaikilta tulevilta vuosiltani Warrantin jäsenenä paljon uusia kokemuksia ja tapahtumia, etenkin 30. vuosijuhlia. Odotan innolla myös Wykyzineen kirjoittamista sekä opintojeni syventämistä. Ennen kaikkea odotan saavani viettää vuoden ystävieni, sekä warranttilaisten tovereideni seurassa. Lähdetään siis yhdessä kovin odotuksin kohti vuotta 2019! Luulenpa, että se on meille kaikille vuosi täynnä juhlaa.

Meri