Hei ja tervetuloa takaisin warranttilaiset!

Junat on vihdoin löytäneet tiensä Vaasaan, uudet fuksit ovat päässeet osaksi opiskelijayhteisöä ja motivaatio on kaikilla huipussaan. Nyt kannattaakin ottaa kaikki ilo irti auenneista lukusaleista ja Tritonian merimaisemista. Vihdoin päästään ruokailemaan kavereiden kanssa sekä tapaamaan toisiamme myös vapaa-ajan aktiviteettien parissa – tätä on odotettu.

Vaikka meistä suurin osa starttaakin päivänsä edelleen Zoom-luentojen säestäminä, on meillä vihdoin mahdollisuus hieman normaalimpaan opiskelijan arkeen. Askel askeleelta helpottavat rajoitukset mahdollistavat tapahtumien järjestämisen, kalenterien täyttymisen ja mikä tärkeintä – kotoa poistumisen. Nautitaan siis siitä mitä on, vastuullisuutta unohtamatta.

Syksyiset sateet ikkunassa muistuttavat etäilyn hyvistä puolista. Rauhalliset aamut, ystävien kanssa venyneet lounaat ja kaupungista riippumaton opiskelu tuovat pientä luksusta sekä joustoa harmaaseen arkeen. Nyt jos koskaan on aikaa kokeilla uusia reseptejä, aloittaa uusia harrastuksia ja nauttia pimenevistä syysilloista niiden omien, itselle tärkeimpien, tyyppien kanssa.

Toivotaan, että päästään taas pian näkemään uusi kasvoja ja tutustumaan toisiimme myös breakout roomien ulkopuolella. Pidetään Markkiksen puolesta teidät ajantasalla tulevista tapahtumista sekä mahdollisista tilanteiden muutoksista, olkaa siis kuulolla! Siihen saakka huolehtikaa itsestänne ja muista. Mennään terveys edellä kohti normaalimpaa arkea.

Markkinointijaosto,

Juulia