Hallituspestien esittelyt – Projektivastaava ja Tapahtumavastaava

Mooooro moro!

Täällä kirjottelee tapahtumatyyppejä ihan kaksin kappalein, nimittäin Joona ja Eerika! Me ollaan tämän vuoden tapahtumavastaava (Joona) ja projektivastaava (Eerika). Meidän aktiivitoiminnan taival Warrantissa lähti liikkeelle heti oman railakkaan fuksisyksyn 2021 jälkeen, kun molemmat tuli valituksi Projektijaostoon, jossa Joona toimi yrityssuhdevastaavana ja Eerika somevastaavana. Se homma olikin sen verran hupaisaa, että molemmat lähdettiin tavoittelemaan vastaavien paikkoja ja 2023 tammikuussa alkoi meidän Wallitusmatka!

No mitä me sit oikeen tehdään?

Tapahtumavastaava ja projektivastaava tekee ensinnäkin tosi paljon yhteistyötä, ihan kyllästymiseen asti (ei vaan<3) ja yhdessä meidän vastuulla on olla ne Protskuperheen vanhemmat. Suomeksi, me siis johdetaan Projektijaostoa! Projektijaoston vastuulla on suurin osa Warrantin tapahtumatuotannosta, mukaan lukien poikkarit, rallit, etuillat, ulkkarointireissut ja miljoona muuta konseptia… Meidän osuus näiden megabileiden osalta on ensinnäkin delegoida vastuut meidän jaostolle, kuten haalarimerkkien ja bannerien suunnittelu, sponsorien hankinnat, bussireittien suunnittelu, somepäivitykset yms. Me myös tehdään ne kaikki yleiset järjestelyt mitä tapahtumiin milloinkin kuuluu, kuten esimerkiksi budjettien laatiminen, Kideapp-tapahtumien teko, bussien varaus, tapahtuma-alueen varaus ja niin etiäppäin. Tämän lisäksi me molemmat istutaan Warrantin hallituksen kokouksissa ja hoidetaan hallituksen yhteisiä vastuita.

 

Mitä muuta meidän pesteihin sitten kuuluu, kerro Joona vaikka ekana! 

No tapahtumavastaavan pestiin kuuluu yhteisten asioiden lisäksi vastuu Warrantin Fondis-yhteistyöstä, joka tarkoittaa käytännössä Fondiksen kanssa tapahtumajärjestelyjen sopimista, yhteistä ideointia ja mahdollisten ongelmatilanteiden selvittelyä. Käyn siis säännöllisesti kokoustamassa meidän yhteistyöhenkilöiden kanssa Fondiksessa. Ensi kaudella tapahtumavastaavan vastuisiin tulee kuulumaan myös Rannikkoapprot, mutta Ertsu saa kertoa niistä lisää seuraavaksi

 

Eerika mitä ihmettä sun pestiin sit vielä kuuluu?

No meitsin, eli projektivastaavan pestiinhän kuuluu näiden “pienempien” tapahtumien lisäksi kaksi Warrantin suurimpiin tapahtumiin kuuluvaa projektia, eli Wykypäivät ja Vuosijuhlat. Näissä projekteissa projektivastaava toimii esihenkilön roolissa toimihenkilöille ja linkkinä toimihenkilöiden ja tiimien sekä hallituksen välillä. Tänä vuonna pääsin vielä toteuttamaan Rannareita, mutta se tapahtumavauva jouduttiin antamaan tapahtumavastaavan hellään huomaan ensi vuodelle. Tapahtumien lisäksi istun Perinneseuran eli tuttavallisemmin Perseen kokouksissa sihteerin roolissa, eli vaihtelen kuulumisia vanhojen mouhojen kanssa Warrantin toimintaan liittyvissä asioissa!

 

Lopuksi

Vaikka me pyöritellään omissa pikku kätösissämme aika isoja tapahtumakokonaisuuksia, on siihen oppinut ja tottunut todella nopeasti. Meidän pesteissä on parasta jaoston kanssa yhdessä tekeminen, uuden ideointi ja se, että päästään näkemään koko tapahtumatuotannon prosessi. Hommaahan tässä on, mutta on tää vaan herranjestas sen arvosta. Meidän sydän sykkii tapahtumille ja jos susta tuntuu samalta, hae ihmeessä meidän seuraajaksi!

 

<3: Eerika ja Joona