Hallituspestien esittelyt – Operatiivinen vastaava

Moi kaikki!

Minun nimeni on Eetu Arvola ja olen tämän vuoden Warrantin hallituksen operatiivinen vastaava. Tänä vuonna pestiini on kuulunut maisterijaoston vetäminen yhdessä VPJ:n kanssa, kv-vastaavuus, kerhojen ja Wallituksen yhteyshenkilönä toimiminen, tilan hankinta ja sen valmistaminen käyttöön, sekä olen ollut vastuussa W-huoneesta. Seuraavalle vuodelle pestini kuitenkin hiukan muuttuu, kun tilaa varten perustettu tilajaosto tulee mukaan toimintaan. Samalla maisterijaoston vetäminen siirtyy pelkästään operatiiviselle vastaavalle. Pestini alta kv:t ja kerhot siirtyvät toisille hallituslaisille.

Tänään tulen kertomaan teille, miltä päiväni operatiivisena vastaavana voi esimerkiksi näyttää!

Aamulla herätessäni käyn tarkistamassa saapuneet viestit ja sähköpostit, jonka jälkeen lähden kauppaan hakemaan W-huoneelle maitoa. W-huoneelle saapuessani törmään talousvastaavaan ja annan hänelle nipullisen kuitteja, joita on kertyny tilan hankinnoista. W-huoneella nautin kupin kahvia ja vaihdan hiukan kuulumisia muiden kanssa, samalla kun vastailen kerhoilta tulleisiin kysymyksiin.

Tämän jälkeen on aika suunnata kohti tilaa, jossa seuraavana edessä on seinien maalaus. Ennen kuin apukädet saapuvat, jää minulle hetki aikaa vastailla urakoitsijalle materiaalivalinnoista, sekä suunnitella muiden ainejärjestöjen kanssa kv-kahveja. Tästä saankin hyvän idean ja laitan viestiä varapuheenjohtajalle, ehdottaakseni hänelle seuraavia maisterikahveja. Seuraavat tunnit ovatkin sitten pyhitettyjä maalaamista varten, jonka jälkeen lähdenkin sitten omiin treeneihin. Illalla käyn vielä läpi seuraavan päivän kalenterin, sekä luen saapuneet viestit ja vastailen niihin, jotta olen taas valmiina seuraavaan päivään.

Tiivistetysti voin sanoa, että operatiivisena vastaavana pääsee tekemään paljon kaikkea erilaista. Usein päiviin kuuluu tavaroiden roudaamista, muiden jeesimistä tai muita nakkihommia. Tästä syystä olenkin saanut hallitukselta lisänimen nakkikone.

Olen itse pitänyt todella paljon hallitushommista, enkä vaihtaisi tätä aikaa pois mistään hinnasta. Vuoden aikana olen saanut paljon uusia ystäviä Warrantista ja myös muista kylterikaupungeista. Kokemuksia ja uusia taitoja on kertynyt takkiin rutkasti tämän aikana.

Toivottavasti tämä avasi teille hiukan enemmän mitä se operatiivinen vastaava oikein tekee. Jos kuitenkin jotain kysyttävää tuli, niin minulle voi laittaa viestiä tai tulla juttelemaan!

Remontti terveisin,

Eetu Arvola