Hallituspestien esittelyt – Markkinointivastaava

Moikka!

Täällä kirjoittelee Mette, vuoden 2023 Markkinointivastaava. Tuntui oikealta, että minä aloitan pestiesittelyt, koska olen ollut viimeisemmän vuoden päävastuussa meidän nettisivuista ja blogista! Olen tosiaan 3-vuoden opiskelija ja kiinnostus Warrantin toiminnasta heräsi heti ensimmäisenä vuonna. Päätin fuksisyksynä hakea LiiKkuun, jossa toiminkin yhden vuoden excu- ja somevastaavana. Olin myös tuutori 2-vuoden syksyllä ja samassa rytäkässä päätin fuksiviikkojen jälkeen hakea Warrantin hallitukseen.

Yleisesti vähän mun pestistä, vastaan yksinkertaisuudessaan kaikesta Warrantin alaisesta viestinnästä ja pidän huolen, että myös muiden Warrantin alaisten toimijoiden viestintä on yhtenäistä. En siis esimerkiksi ole vastuussa jaostojen tai kerhojen viestinnästä vaan mun vastuulla on vaikka Warrantin oma Instagram, nettisivut yms! Mun tehtävään kuitenkin kuuluu suurelta osalta se, että vähän valvon, että muut toimijat noudattavat Warrantin graafista ohjetta (jonka päivityksestä olen myös vastuussa).

Canvaa saa pyöritellä tosi paljon ja omaa luovuutta saa käyttää rajattomasti

 

Millaiselta mun viikot sitten näyttää? Markkinointivastaavan pesti on siitä kiva, että kaikki päivät ja viikot on tosi erilaisia ja nämä riippuvat aika paljon myös muista ihmisistä. Pöydälle saattaa todella nopealla aikataululla tulla jaettavia materiaaleja, yhteistyöpäivityksiä, kerhojen tapahtumien nostamista storyyn, ihan mitä vaan! Tietenkin tietyt hommat on viikoittaisia, esimerkiksi viikkotiedotteiden kokoaminen ja jaostolaisille delegoiminen. Lisäksi pestiin kuuluu suurelta osin muiden hallituslaisten – varsinkin yrityssuhdevastaavien – kanssa sopiminen, milloin mitäkin julkaistaan. Päävastuu julkaisemisten aikatauluttamisesta on kuitenkin minulla (ensi vuonna sinulla?).

 

Esimerkki sähköpostista, joita usein saan

Keräilen tiedot viikkotiedotteiseen aina etukäteen kaikilta hallituslaisilta

 

Pestin omien tehtävien lisäksi istun tottakai mukana hallituksen kokouksissa ja päivystän esimerkiksi W-huoneella. Yksi muutos pestiin on kuitenkin tulossa – sihteerinä on toiminut nyt viimeiset pari vuotta mediavastaava, mutta sihteröinti siirtyy takaisin markkinointivastaavalle! Tästä osasta voi käydä lukemassa lisää mediavastaavan blogipostauksesta. Nettisivujen päivitys siirtyy myös yhteiseksi tehtäväksi markkinointi- ja mediavastaavalle.

 

Siinä ehkä lyhkäisyydessään ja yksinkertaisuudessaan mun pesti! Tulkaa TODELLA matalalla kynnyksellä kyselemään lisää joko ihan livenä kampuksella tai tapahtumissa, tai Instagramin puolella @metteelopuro . Nähdään haastatteluissa ja syyskokouksessa <3