Aloitetaan haasteiden vuosi! (silleen hyvällä tavalla)

Uusi vuosi, uudet kujeet, uusi minä… Ja mitä kaikkea onkaan tapana sanoa. Todellisuudessa mitään radikaalia muutosta tuskin tapahtuu kellon lyödessä 00:00 1. tammikuuta, mutta mielikuva uudesta ja mahdollisesti paremmasta antaa toivoa, intoa ja inspiraatiota. Monelle vuosi 2021 tarkoitti koronavuoden jättämistä taakse, mutta valitettavasti tähän ei olla vielä päästy. Siksi me Warrantilla halusimme tuoda muuta kautta piristystä vuoteen 2021: uuden vuoden haasteet!

”Haaste” sanana kuulostaa vakavalta, mutta näitä ei todellakaan tarvitse ottaa vakavasti, vaan näitä saa tehdä mielensä mukaan omilla tavoitteillaan. Kukaan ei tarvitse enää enempää paineita koulun oheen, ottakaa nämä siis leikkimielisenä piristeenä arjen oheen! Parasta, mitä voi tapahtua on itsensä kehittäminen, uuden oppiminen ja hyödyn saavuttaminen. Sen sijaan sitä ”pahinta” ei ole olemassakaan!

Lukuhaaste

Ota tavoitteeksi lukea esimerkiksi tietty määrä kirjoja tänä vuonna. Ihan mielesi mukaan mitä tahansa genreä, mutta suositeltavaa kokeilla muutakin kuin koulukirjoja! Helmetillä on sivuillaan tähän todella hyvä lista ja heillä on myös Facebook-ryhmä, jossa saa vinkkejä ja voi osallistua keskusteluun. Helmetiltä löytyy lisäksi peli- ja leffahaasteet, jos ne kutkuttavat enemmän.

Kiitollisuushaaste

Kirjoita lapulle päivittäin yksi asia, josta olet tänään kiitollinen. Näihin on mukava palata vuoden lopussa tai vuoden kuluessa mielen ollessa matalana. Asian ei tarvitse olla mikään suuri, eikä omaa elämäänsä tarvitse verrata muihin. Kirjoita se, mistä juuri Sinä iloitset ja koet kiitollisuutta.

Säästöhaaste

Laita päivittäin/viikoittain/kuukausittain itsellesi jokin sopiva summa säästöön. Eurosta päivässäkin syntyy jo 365 euroa vuodessa. Tällä rahalla voit tehdä jotain kivaa tai vaikkapa sijoittaa sen.

Liikuntahaaste

Harrasta tietty, itsellesi sopiva määrä liikuntaa viikossa. Käy salilla, lenkkeile, tanssi vimmatusti kotona… Mikä ikinä liikuttaa juuri Sinua! Liikunnan harrastaminen säännöllisesti kannattaa: pysyy kunnossa niin fyysisesti kuin henkisesti.

Kehumishaaste

Kehu päivittäin jotakuta, kaveria/sukulaista/opettajaa/tuntematonta… Kehuilla hyvää mieltä saa sekä vastaanottaja että antaja. Parhaimmillaan voit pelastaa jonkun kurjan päivän pieneltäkin tuntuvalla positiivisella lausahduksella. Äläkä unohda itseäsi, tässä kohtaa omakehu ei haise!

Toivottavasti löysit näistä inspiraatiota. Tsemppiä lopputalveen, kevättä kohti mennään!

Markkinointijaosto,

Leila