Kulttuurivastaava ’19

Esittele itsesi!

Moikka! Olen Anna, Warrantin Kulttuurivastaava 2019. Alunperin tulen Espoosta ja Vaasassa opiskelen nyt kolmatta vuotta, pääaineena mulla on rahoitus ja laskentatoimi.

Miksi itse hait hallitukseen ja juuri kulttuurivastaavaksi?

Warrantti vaikutti omaan ensimmäiseen opiskeluvuoteeni niin positiivisesti, että halusin olla itsekin mukana vaikuttamassa siihen, miltä Warrantti näyttää tulevaisuudessa ja erityisesti juhlavuonna. Kultsissa olemisen jälkeen Kulttuurivastaava tuntui eniten omalta pestiltä.

Mikä on ollut hallitushommissa vaikeinta?

Kulttuurivastaavan pestissä on ollut ehkä vaikeinta monen eri projektin sovittaminen yhteen ja ajan jakaminen niiden välillä. Kulttuurivastaavan vastuulla on Kultsin toiminta ja samalla tulee tehdä intensiivisesti yhteistyötä Vujutiimin kanssa vuosijuhlien onnistumiseksi. Yhtälailla omassa pestissä on ollut parasta se, että pääsee olemaan mukana niin monessa eri projektissa ja tekemään hommia monien mahtavien tyyppien kanssa.

Mikä on ollut hallitushommissa parasta?

Kliseisesti kaikki ihmiset keihin on päässyt tutustumaan. Erityisesti rakkaat Wallitus-kollegat, Kultsi, ihanat supernaiset vujutoimihenkilöt Jenni ja Maria, sekä muu vujutiimi <3 Näiden kaikkien ja muidenkin kanssa yhdessä tekeminen, juhliminen ja onnistumiset ovat olleet parasta.

Suositteletko hallitukseen hakemista?

Ehdottomasti.

Paras muisto hallitusvuodelta?

Hyviä muistoja on paljon, mutta seuraavat kolme nousee ylitse muiden. Näiden projektien eteen tehtiin paljon töitä ja oli niin hyvä fiilis nähdä onnistuneet lopputulokset.

  1. Warrantin 30 vuosijuhlat ja sillis
  2. Kultsin Wienin excu keväällä
  3. Kun Warrantin uusi logo julkaistiin ja se sai hyvän vastaanoton

Vinkit hallitushaastatteluun?

Mieti mahdollisia kysymyksiä etukäteen ja puhu ääneen vastaukset niihin. Pyri nauttimaan siitä, että kaikki kuuntelevat mitä sulla on sanottavana ja että sulla on mahdollisuus päästä kertomaan omasta visiostasi Warrantille.

Millaisille tyypeille hallitushommat sopii?

Mielestäni tärkein kriteeri hallitukseen hakemiselle on aito motivaatio ja into päästä vaikuttamaan.

Mitä olet oppinut?

Johtamistaitoja, aikatauluttamista, stressinsietokykyä, delegoimistaitoja, priorisoimistaitoja, tiimityöskentelytaitoja, paineen alla työskentelyä, kokoustaitoja, keskustelutaitoja, käsittelemään pettymyksiä, tekemään vaikeita päätöksiä ja paljon muuta!

Fiilikset hallitushommien tullessa päätökseen?

Näin ristiriitaisia tunteita en ole kyllä koskaan tuntenut. Paras vuosi ikinä on tulossa päätökseen, joten on tietysti tosi haikeat tunnelmat. Samaan aikaan olen kuitenkin enemmän kuin valmis antamaan tilaa seuraavalle hallitukselle.