Projektivastaava ’21

Hejjsan! Mun nimi on Sofia Kurki ja Vaasaan oon muuttanut Espoosta. Aikalailla vakiintuneeksi lempinimeksi on vuosien saatossa tullut Soffe, ja sillä nimellä mua pääsääntöisesti nykyään kutsutaankin. Synnyin Helsingissä vuonna 1998 ja siten vanhimpana naisedustajana napannut Wallituksen ”(cool)Mummi” pestin 😊. Pääaineena opiskelen laskentatoimea ja rahoitusta nyt toista vuotta ja sivuaineena mulla on markkinointi. Nuorempana viihdyin 16 vuoden ajan jäähallien puolella muodostelmaluistelijana sekä paljon muita eri urheilulajeja kokeillen. Nykyään opiskeluiden ohella nautin häärätä mun ”Soffen keittiössä” erilaisten reseptien merkeissä, urheilusta ja ystävien sekä perheen kanssa hengailusta. Suuria juttuja elämän aikana on ollut myös vaihtovuosi Yhdysvalloissa ja noin vuoden työ- & reppureissu Australian lämpöön.

Omia lempiasioita Vaasassa on ehdottomasti ihanat ystävät, tää kaupunki ylipäätään, hoviska ja meri. Tritonian neloskerros ja oskun kahvit lukeutuu näihin myös, joten en malta odottaa, että päästään taas availemaan niitäkin ovia. Pakko myös mainita, että Vaasassa asustelee myös mun molemmat kummitädit ja kummipoika, joten on ollu kiva myös päästä lähemmäs heitä! All in all, Vaasasta on tullut koti.

Vuoden 2021 Warrantin hallituksessa toimin projektivastaavana yhdessä Nooran kanssa. Syyskokouksessa jännitys oli ihan huipussaan, joten olikin aivan ihanaa päästä tähän innokkaaseen ryhmään mukaan järjestämään tapahtumia ja ajamaan Warranttilaisten etuja. Alkuvuosi on lähtenyt reippaasti liikkeelle kouluttautuen ja perehtyen enemmän omaan pestiin sekä kouluttaen meidän mahtavaa projektijaostoa uutta vuotta varten. Korona on valitettavasti tuonut omat haasteensa tähänkin vuoteen, mutta me ollaankin Protskun kanssa koitettu kehittää vaihtoehtoisia tapoja viihdyttää jäsenistöä ja antaa mahdollisuuksia verkostoitua. Kehitimme alkuvuodesta uuden konseptin Protsku Shown ja nyt meillä on pian tulossa jo syksyltä tuttu Tour De Wasa uusin maustein. Kevään muita suunnitelmia puntaroidaan rajoitusten sallimissa rajoissa ja niistä ilmoitamme teille asap! Yleisesti projektivastaavan pestiin siis kuuluu pääasiallisesti tapahtumien kehittäminen, organisointi ja järjestäminen sekä projektijaoston johtaminen mutta myös muu hallitustyöskentely. Tavoitteina tälle vuodelle olisi uudistaa projektijaoston tapahtumatarjontaa, lisätä opiskelijamäärien noustessa myös kapasiteettia sekä lisätä yhteistyötä eri ainejärjestöjen välillä, jotta saataisiin lisättyä poikkitieteellisyyttä yhä enemmän. Nyt vain sormet ristiin että syksyllä päästäisiin taas näkemään toisiamme ihan livenä!

Parasta tähän mennessä pestissä on ollut meidän huikea Wallitusporukka, uuden oppiminen sekä meidän uuden projektijaoston kanssa tapahtumien suunnittelu. Meillä onkin pian tulossa jaostohaku, joten jos tapahtumien järjestäminen Suomen toiseksi suurimmalle kylteriainejärjestölle kiinnostaa niin lähetä ihmeessä hakemusta tulemaan! Meillä pääsee mukaan hauskaan ja innokkaaseen porukkaan, josta ei taatusti naurua puutu! 😊

Odotan ihan super innolla mitä kaikkea tämä vuosi tulee tuomaan tullessaan, ja toivonkin nyt vaan että pian korona alkaisi helpottamaan ja saataisiin taas nähdä teitä kaikkia ihan livenä! Jos teillä tulee ideoita, kysymyksiä tai muita asioita niin viestiä voi aina laittaa.

Aivan ihanaa ja aurinkoista kevättä kaikille teille Warranttilaisille. Jaksetaan vielä hetki tätä etäilyä niin voitaisiin pian nähdä toisiamme niin Tritonian kuin Fontanankin puolella! 💚
<3: Soffe